Verspuiten een vak apart

Gepubliceerd op 29 september 2024 om 15:10

Een foto van 2012, een terugblik!

Ik was hier druk bezig met het verfspuiten, zo’n klus waar je helemaal in opgaat, je kent het wel. Alles liep gesmeerd – of ja, bijna alles. De airless spuit zoemde zachtjes terwijl de Farrow and Ball Estate Eggshell in Cornforth White perfect uit het spuitpistool kwam, een subtiele, verfijnde tint die altijd precies goed is. 

 

Maar ja, te veel gefocust op het resultaat, te weinig op de techniek... en voordat ik het doorhad, had ik de druk van de airless er niet goed afgehaald. Bam! Een zachte *poef* en ineens – mond vol verf! Ik stond daar, letterlijk met een volle mond, proberend het te verwerken, en in plaats van paniek voelde ik de slappe lach opkomen.

 

Daar stond ik dan, met een mond vol Farrow and Ball, en wat voor verf ook: Estate Eggshell, Cornforth White, dé perfecte kleur! Zelfs toen ik proestend wat verf uitspuugde, kon ik het niet laten om te denken: “Ach, het is toch van topkwaliteit.” Mijn mond voelde zowaar chic.

 

En terwijl ik daar stond te lachen als een kind, besefte ik weer: het gaat niet altijd perfect, maar het kan wel altijd leuk zijn:)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.